Blogger Template by Blogcrowds.

Cine-i Suzie

Suzie e o don'soara hamster de aproximativ o luna si jumatate, rasa asa-zis aurie (sau siriana), dar care de fapt e de toate culorile, inclusiv cu pete. Numele rasei vine cica de la culoarea pe care o au toti puii inainte de a trece la culorile definitive si e cea mai raspandita rasa de hamsteri.


Am luat-o acum cateva zile, dupa ce am decis ca am invatat tot ce-a fost de invatat din accidentul cu Schumi. Dintre cei cativa hamsteri care fojgaiau in cusca de sticla, Suzie parea cea mai cuminte, fara sa fie adormita. Am bagat mana in acvariu si a venit sa-mi miroasa degetele, p-orma mi le-a lins timid. Fiindca era asa dulce cu mutrisoara ei de cartita si pentru ca parea sociabila si linistita, am adoptat-o. A stat cuminte in cutia ei pana am ajuns acasa, scotand numai nasucul din cand in cand sa miroasa care-i treaba.

Dupa ce am terminat de montat cusca si i-am dat drumul inauntru, s-a pus pe inspectat. A scotocit in toate colturile, a mutat rumegusul dintr-o parte in alta, a venit sa vada ce faceam cu tuburile alea, m-a mirosit din nou si s-a catarat la mine in palma. Pe urma a descoperit roata si acolo a ramas pana seara.


Deocamdata nu a facut prostii, in afara de faptul ca astupa unul din tuburi cu rumegus si nu stiu de ce. Ah, se mai intampla sa adoarma prin tuburi in loc sa se duca in casuta ei, caraghioasa. In rest e cuminte, dulce, doarme jumate de zi si fuge in roata cealalta jumate.



3 comments:

Să vă trăiască, e tare simpatică! :)

14 mai 2008 la 10:16  

Nu am apucat sa-ti zic, dar Suzie e adorabila! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!

15 mai 2008 la 23:00  

Multumesc :) E intr-adevar adorabila, curioasa si plina de energie cat trei hamsteri :)) Ieri a petrecut seara agatata de gratii ca s-o scot la plimbare :))

16 mai 2008 la 12:52  

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire