Blogger Template by Blogcrowds.

De ceva vreme ma tot batea gandul sa ma mut pe wordpress, ca parca-i mai colorat si cu mai multe jucarii. M-am tot uitat la siteul si blogurile lor si parca m-as fi dus...

Pana la urma mi-am creat un blog de incercare acolo, m-am jucat cu el sa vad ce stie sa faca si pana la urma nu-i asa de minunat pe cat parea. E drept, are niste chestiute pe care (inca) nu le-am gasit pe blogger.com, de exemplu optiunea show the recent comments, in schimb nu pot sa schimb nimic la cum arata, nici macar marimea fontului, ceea ce m-a enervat. Mai ales din cauza ca sunt putine teme si daca la una imi placea fundalul, fontul era prea mic. Daca fontul nu era obositor pentru ochi, in schimb restul nu-mi placea. Pana la urma m-am hotarat sa-l las balta si sa raman aici, ca mi-i mai bine.

P.S. Cum tot n-am ce face, incerc sa schimb ceva la template, si cum ma pricep la HTML ca tata la placinte (adica putin, da` nu destul), nu va mirati cand blogul meu arata ciudat. O sa-si revina.

9 comments:

:)) Am avut si eu o tentativa de-asta si am lasat-o balta. Mai simplu pe blogger! Si poti sa-ti schimbi si template-ul, am gasit eu unele dragute pe net, dar mi-e lene sa fac modificarile. Imi plac bulinutele verzi si galbene :D

11 iunie 2008 la 22:05  

ei, las` ca o sa cresc eu mare si o sa le arat eu lor!

11 iunie 2008 la 23:04  

Bine ca ai zis ca eram curios sa stiu cum e pe wordpress...

11 iunie 2008 la 23:59  

mno cica daca te pricepi la css si cumperi packul lor (sau ce dejtu` meu e) css uploader sau ceva de genul, poti sa-ti customizezi blogul. dar cum eu abia invat html-ul si sunt o biata copilita fara job, asta n-o sa se intample prea curand :))

12 iunie 2008 la 12:09  

Stai pe blogspot :)), sfatu' meu; wordpress mi se pare foarte complicat - e mai gadgetos si mai onlainic :P, dar cam sec. Blogspot mi se pare mult mai customizabil. Si ce n-ai in platforma la B., iei in widgeturi (online users si alte balarii). Plus ca neintiatii - eu, di childa - isi prind urechile si-n blogspot, daramite in celalat!

26 iunie 2008 la 11:13  

da, asta mi-a placut si mie mai mult la blogspot, ca faci cam ce vrei cu el, iar daca mai stii si ceva hashtemeleu, poate iesi ceva misto :)
worpressu' sa si-l tina ei, ca noi n-avem nevoie, nu?

26 iunie 2008 la 11:21  

Io prefer wordpress-ul :p font-urile mi le schimb singura, la fiecare post, numai ca pot sa le schimb ca lumea doar de pe firefox si daca schimb theme-ul, se cam duc si font-urile.. da' in rest e fain, nu am pretentii mari de la el.

14 iulie 2008 la 10:43  

WP rules. Şi asta ştie toată lumea. Mă rog...se pare că la blogger nu a ajuns încă ştirea. Şi da, de acolo am plecat, iar cu WP am două clase în plus peste ceea ce primeam acolo. Acum, am şi domeniu. Asta ar mai trebui să scoată din buzunare câţiva euro...

9 septembrie 2008 la 14:16  

dar si WP a suferit modificari in ultimii 5-7 ani.

11 august 2020 la 13:06  

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire