Blogger Template by Blogcrowds.

Pe ultima suta de metri

Da, e adevarat, acus ma marit. Mai exact sambata. Motiv pentru care n-o sa fiu prezenta zilele astea pe blog. Doua zile am trudit, impreuna cu consortul, la sarbatorit Sfanta Mare Curatenie (caci si-a dat seama ca-i spre binele lui sa puna mana sa ma ajute, ca sa nu ia vreo doua maturi pe spinare).

Azi am fost la plimbare cu Jean-Marc, fotograful, sa cautam locul unde o sa facem pozele, am mai trecut o data pe la restaurant, ramane sa mai facem finisajul la curatenie. Nu de alta, dar maine dimineata vine in inspectie doamna mama, impreuna cu surorile, si are obiceiul sa se uite pe sub pat dupa praf, iar eu tin sa-i demonstrez ca nu vorbeam aiurea in tineretea mea, cand ii spuneam ca o sa fac curat luna cand o sa fiu la mine acasa. Ea imi radea in nas ca n-o sa ma schimb, dar las' ca vedem noi cine mai rade maine, ca am curatat toate coltisoarele si dedesubturile. Hehehe.

Mai trebuie sa decoram sala, vineri, sa mergem dupa tata la gara si cam atata.

Dup-aia mai ramane sa ma marit. So see you on the other side!

PeSeu: facand curat, am gasit o agenda pentru organizat nunta, primita cu revista Cosmo in urma cu vreo 3-4 ani, pe care am pastrat-o special in scopul asta, degeaba, ca am uitat de ea si am organizat fara. Eh, asta e.

7 comments:

felicitari, sa ne pove cum a fost :)

22 octombrie 2008 la 19:26  

Casa de piatra, draga mea, abia astept sa ne spui cum a fost! Si please, please, please sa pui macar o poza cu tine in rochie de mireasa :)

23 octombrie 2008 la 02:37  

...
Fără comentarii.

23 octombrie 2008 la 09:00  

casa de piatra :)

23 octombrie 2008 la 13:44  

UA!!! Casa de piatra, eskule, sa va iubiti mult si pana la adanci batraneti, ca in povesti! :)

23 octombrie 2008 la 19:49  

Felicitari si casa de piatra ! Sa fie intr-un ceas bun si sa iasa perfect.

23 octombrie 2008 la 20:50  

multam pentru urari, va imbratisez pe toti virtual :D

25 octombrie 2008 la 11:22  

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire