Blogger Template by Blogcrowds.

  • Am fost din nou la oftalmolog. Ca sa-i spun cu care pereche de lentile, din cele 3 pe care mi le-a dat, ma simt mai bine, mi-a cerut 50 de euro. Mi-a zis ca ne mai vedem la anu'. S-o crezi tu.

  • Din cei 75 de euro pe care i-am platit data trecuta aceleiasi doctorite, pentru 5 minute de consultatie si doua picaturi, Sécurité Sociale - sa-i zicem mai amical Sécu - mi-a dat inapoi vreo 20. In schimb, aia de freaca busuiocul acasa pe banii statului au dreptul la aceeasi doctorita gratis. E clar, cand o sa fiu mare o sa ma fac somer.

  • La magazin, o gasca de golani galagiosi si - din intamplare, ovcors - negri au fost bagati in fata cozii de cinspe persoane de catre gardian, negru si el. Baietii s-au cautat prin buzunare dupa bani, n-aveau, au dat sa plateasca cu cardul (tripla cacofonie, dar ce mai conteaza). Tampiti fiind - tot din intamplare - nu si-au dat seama ca respectivul card era facut numa ca sa scoti bani cu el, nu sa platesti. Prin urmare, in timp ce coada batea pasul pe loc, cu matele chioraind, si facea planuri ucigase in capul ei de personaj colectiv, unul dintre respectivii reprezentanti ai viitorului Frantei s-a tirat, cu jumate din cumpararurile neplatite in brate, sa scoata bani de la bancomat. Celalalt a ramas sa se hlizeasca la gardian, care gardian incepea sa se simta prost sub privirile multimii care astepta. Sper din toata inimioara mea neagra ca a regretat amarnic prostia pe care a facut-o.

  • Voiam sa ma tund. La coafor m-au anuntat ca tunsoarea pentru par lung e dooşopt de euro, aia scurta şaişpe, iar pe mine m-ar costa cinzeci, ca vreau sa trec de la par lung la par scurt si se cheama tunsoare de transformare. Prin urmare le-am urat sa-si introduca briciurile undeva si mi-am bagat foarfeca in par. Singurica. Iaca ce-o iesit:

15 comments:

Cred că te costă mai puţin să te tunzi în România, cu tot cu drumul de rigoare.
Jesus!

20 noiembrie 2008 la 11:34  

mie-mi place rezultatul final :)

cat despre negri, chiar nu era nimeni sa-l bata obrazul bategardului cu o caramida si sa-i spuna "ce poftesti ma musiu?"

20 noiembrie 2008 la 11:41  

Faina tunsoare o iesit !! Si zici ca dai 50 euroi sa te vad doftoru` 3 secunde ?? MAi fata ... cand mai vii in romania ia si te cauta ca e mai ieftin.

20 noiembrie 2008 la 11:48  

@DeMaio: asta e sigur, mi-e dor de coafeza mea din Iasi.

20 noiembrie 2008 la 12:17  

@Marele Han: cand e vorba de negri, nu se baga nimeni, din cauza imaginii de huligani pe care si-au facut-o singurei (si se mai plang ca nu-i place lumea, ce ironie a sortii). De altfel, in toate magazinele ai sa vezi foarte multi gardieni negri, pentru ca s-a intamplat sa fie prins unul furand si sa faca galagie ca "e o inscenare de rasisti pen' ca-s negru, eu n-am facut nimica".

20 noiembrie 2008 la 12:17  

@Leviatan: Las' ca vin eu in tara :))

20 noiembrie 2008 la 12:17  

cum jiaz sa dai 50 de euro pe un tuns... eu dau 5 euro :))

20 noiembrie 2008 la 13:59  

Si daca vii ce ?

20 noiembrie 2008 la 14:11  

Haha ce tare a fost faza cu tunsul. Adica trecerea de la par lung la scurt costa dublu cat tunsul parului lung :)) , ce mai filosofii pin Franta.
A iesit foarte bine tunsoarea btw. SI tot cred ca are dreptate DeMaio, adica iesi mai ieftin si cu biletu dus intors la low cost :D.

20 noiembrie 2008 la 14:33  

Si-ai uitat sa zici, sau nu ai avut ocazia sa observi ca aceeasi paznici negri sunt rasisti, macar oleaca.

Eu ti-am zis ca-mi place cum a iesit tunsoarea :D
:*

21 noiembrie 2008 la 00:10  

Nu, Naru, n-am observat - povesteste tu :)

21 noiembrie 2008 la 00:34  

Ptiu, ptiu, mai frantzuzoaico! Taci, c-a iesit frumos! Imi place. Mai pune niste poze, te rog, din mai multe unghiuri si mai din fata, ca sa studiem.

Deci, "inimioara ta neagra</b" zici... :))

21 noiembrie 2008 la 05:59  

Da, da, si diabolica, muahahahaha! Ma bucur ca ziceti toti c-a iesit bine, mi-am luat o piatra de pe inima.

Leviatane, cand vin in tara, profit sa ma duc la toti doctorii, sa ma tund, coafez, manichiurez, masez si tot ce mai exista :))

21 noiembrie 2008 la 09:48  

Super tunsoarea ti-a iesit foarte bine! Si imi place si noul aspect al blogului! Buna alegere!

22 noiembrie 2008 la 02:28  

M-ai linistit ...
Nu de alta da` suna prea de tot a amenintare :))

22 noiembrie 2008 la 15:51  

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire