Blogger Template by Blogcrowds.

A fost odata ca niciodata...


Intro alta dimensiune temporal spatiala exista un imparat. Care, ca orice imparat ce se respecta avea o imparatie.

Imparatul nostru era un mare om. Era iubit pe taramul lui, deoarece adusese peste zonele ocupate de muzica proasta, din trecut, marele dar al rocului. Odata cu rocu a venit si falimentul companiilor de gel de par, dar o crestere deloc ingrijoratoare, ci chiar placuta, a companiilor producatoare de sampon si produse de ingrijire a parului. Imparatia devenise principalu exportator mondial de sampon pe baza de extract de michidush pansamentat.

Ca orice imparat de poveste, asta avea trei fii. Din intamplare, imparatul vecin, mare crescator si exportator de baliverne, avea o fata. Nu se stie cat de minunata era, ca umbla numai machiata masiv cu negru, fiind mai goth din fire. Ca in orice poveste, fata trebuie sa se marite, iar printisorii vecini vor s-o ia de nevasta (mai mult din motive tip jumatate de imparatie ca zestre decat pentru frumusetea ei palida). Ca sa se dovedeasca vrednici, trebuie sa treaca prin obisnuitele incercari - in cazul nostru, un concert de black metal, la care sa reziste pana la final fara sa adoarma.

Se mai adauga niste trupe de rock satinist cu nume indescifrabile si public restrans (citez: "Albumele le scot numai in numar de 18 din care vand 13 restul de 5 arzandule nuaptea la 12 nuaptea, intru glorificarea puterii zeului Satin si pentru a isi demonstra astfel greata pentru curentele muzicale de care au auzit mai multi uameni decat cei din cercul lor si care vand mai multe albume decate degete au membrii trupei. Pentru a putea vinde si mai putine albume, fiecare membru al trupei si-a amputat cate un deget de la picior, astfel scazand numarul cu doi."), un zmeu exilat pentru preferintele muzicale, obisnuita baba care-l ajuta pe fiul cel mic, un cal cunoscator ale inceputurilor rockului, un stil narativ inimitabil (si stati sa-l auziti povestind live...) si se obtine "Praslea si black metalul jegos".

Episodul 1, aici. Restul is tot acolo, va descurcati voi, ca sunteti mari. Si daca tot vi l-am prezentat, animal00 aka MacMetu aka Platon aka povestitorul nostru intra si-n blogroll.

1 comments:

daps, memetu rulzz bigtime :D foarte reusita povestirea asta, a reusit sa ma amuze chiar si cand n-as fi avut chef de ras :)

2 noiembrie 2008 la 18:15  

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire