Blogger Template by Blogcrowds.

Adevaruri despre barbati (3)

Dacă o face el, e normal. Dacă o faci tu, eşti obsedată. Să vă explic.

Ieri. Eu: "Iubitule, ce vrei să mănânci?" El: "Ăăăă... băga-mi-aş în el de healer de ce nu mi-a dat buffurile că uite acuma m-a omorât fighterul dracu' să-l ia!!" "...ok, lasă". Jumătate de oră mai târziu: "E gata mâncarea, vii să mănânci?" "Da, acuma vin, stai să trec nivelul". După 10 minute, "da' vii? că se răceşte!" "Vin, ţi-am zis că vin, stai că acuma mă duc să-mi iau rewardul la quest." A venit după vreun sfert de oră, bineînţeles. Seara, iară: "Iubitule, e ora opt, mâncăm?" "Mai acuş, că-s în PvP şi vreau să-mi fac 50 de killuri cât mai sunt şi ceilalţi." "Iubitule, e opt jumate, mâncăm?" "Da, stai să fac 100 de killuri să-mi schimb statsurile." "E nouă jumate, mi-e foame, mâncăm?" "Ţi-am zis că acuma, stai aşa că-mi mai trebuie 37 de killuri şi fac 200 şi vin", etc... Până la urmă mi-am încălzit nişte lapte şi el a rămas cu PvPul.

Azi. Eu: "Ia uite ce frumos e afară, ieşim cu bicicletele?" "Ieşim, numai să trec nivelul." Zece minute mai târziu, în timp ce preveneam lumea pe mess că ies, el de colo: "da' te dezlipeşti odată de yahoo ăla să ieşim cu bicicletele că stai toată ziua călare pe el nu te plictiseşti să vorbeşti atâta de ce nu te-ai măritat cu prietenii tăi dacă-ţi place aşa mult să fii cu ei?!?" Eu: "..."

Zilele astea vă povestesc şi cum a fost în excursie, dacă nu mă ţine ostatecă să-l ajut la grinding.

16 comments:

C'est la vie, draga mea :)) Oricum, ai un stil aparte de a povesti, am râs cu lacrimi, iar ultima frază este demenţială :)

18 martie 2009 la 18:51  

Ooo da, cunosc prea bine situatia... Pana se da "musiu" jos de pe Xbox trece baba cu colacii, da fereasca Sfantu sa nu fiu EU gata la timp ca incepe sa bata din picior. Offf, barbatii!

18 martie 2009 la 19:49  

:)) Da' chiar asa, toata ziua pe YM si pe blog??? Ei, comedie ... :P

Delicios povestesti :)

18 martie 2009 la 20:01  

hihihiii, vai, cat m-am regasit, mai ales cu "iubitule, mi-e foame, mancam?". de la o vreme insa a inceput sa depisteze pericolul dupa tonul folosit si cuvintele accentuate. de ex, daca-i "iubitule, mi-e foame, MANCAM???", stie ca e de rau daca nu vine in 30 de sec.
iar cand ma cearta el pe mine... ei bine, prefer sa ignor :D

si asa, e liniste si armonie in mica noastra cutie de chibrituri

19 martie 2009 la 08:39  

Heh. Intelege si tu, trebuie sa faca omu 100 de killuri. Geeeee... Femeile...

19 martie 2009 la 09:51  

@Catalin: nu 100, draga, 200 ii trebuiau, pana si-a dat seama ca pentru nivelul 3 de killer se cereau de fapt 300. Acuma e in dungeon, vrea sa ajunga de la 19 la 25 pana diseara >.>

@silvia, sa ma inveti si pe mine cum faci, ca daca ridic tonul sa vina la masa, il ridica si el la mine ca "nu ti-am zis ca vin?!? vin, lasa-ma-n pace". Dreptu-i ca vine. Dupa juma de ora.

@Ciupercutza: da, iti dai seama ce nevasta denaturata sunt, in loc sa-mi fac datoria conjugala si sa fiu langa el sa nu ma depaseasca la level...

@Leah: tre' sa facem cheta sa o platim pe Silvia sa ne invete, ca uite stie ea cum trebuie vorbit cu ei :))

@DeMaio: vezi, draga, de ce ar fi fost mai bine daca eram lesbiana? =))

Ma bucur ca va place cum povestesc, nu stiti cata placere imi face sa va aud :D

19 martie 2009 la 13:04  

ai putea sa-l introduci in alt gen de jocuri....ceva gen shooter... quicksave-alt+f4

19 martie 2009 la 14:14  

No, la noi e mai simplu. Ma duc atunci cand ma cheama - mananc. Nu - nu. Si uite asa suntem o familie fericita care traieste in armonie perpetua.

Stii cum se spune, in viata fiecarui barbat vine o zi cand nu ii mai e frica de nevasta. Pentru mine ziua aceea nu va veni prea curand :)

19 martie 2009 la 15:58  

@Lars: de cand am facut greseala de a-i arata un mmorpg, a lasat cu totul deoparte orice shooter.

@Cinabru: daca nu vine la masa cand il chem, mananca mancare rece, dar nu zice nimic, ca se grabeste sa se intoarca in joc.

19 martie 2009 la 16:05  

foarte tare! aplauze draga mea, am ras copios.

20 martie 2009 la 11:23  

consortu joaca WoW ? :))

nah shtiu cum ie, doar ca joc shieo langa al meu :">

30 martie 2009 la 17:17  

neah, ca nu da bani pe jocuri (macar atata consolare am si eu!), joaca shaiya, iar inainte a fost perfect world >.<

30 martie 2009 la 23:52  

Deni,

al meu joaca sah online. Am ras cand am citit comentariul, deoarece m-am regasit si eu pe acolo.

26 aprilie 2009 la 23:51  

macar sahul se presupune ca iti antreneaza creierul, gandesti mai logic, inveti strategie, alea alea. al meu si-l macelareste pe al lui :))

28 aprilie 2009 la 22:36  

Draga Esk, am ajuns pe blogul tau dintr-o pura intamplare. Rasfoiam ceva pe deviant (nici acolo nu intru prea des) si am gasit niste poze de-ale tale, si de-acolo am ajuns aici. Am citit cateva posturi si m-am distrat copios, mai ales la acesta. Esti talentata, scrii frumos, dar ma intreb de ce te-ai maritat asa de tanara? :D
Glumesc, desigur.
Pentru toti cei care au scris mai sus ca "barbatii e la fel", la noi e invers: el pune masa, el ma striga la masa si eu intarzii..., el munceste si ma mai ajuta si pe mine la curatenie, la spalat rufe etc. (desi eu nu am un job in adevaratul sens al cuvantului ..., deci stau mai mult acasa). Stiu, e incredibil, sunt de invidiat :D

9 iulie 2009 la 22:01  

Bine ai venit pe aici si felicitari pentru asa minune de barbat :P

10 iulie 2009 la 11:12  

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire