Blogger Template by Blogcrowds.

Azi am văzut primul cocalar made in France.

Îmbrăcat în stil "băiatul rău de după bloc", era vopsit blond tip Marylin Monroe, însă cu o bandă lată cam de-o palmă lăsată neagră pe mijlocul capului, probabil ținând rol de cărare. Culmea cocalariei însă: își vopsise pe părțile blonde, tot cu negru ca să fie asortat, câte un 225 cu vreun sens ascuns pe care nu l-am identificat.

Să ne bucurăm deci: dacă tot mămăliga și sarmalele nu-s specifice României, măcar iată că nici cocalarii nu-s produs unic al țărișoarei noastre.

8 comments:

Ce stii tu draga, ei sunt spechal, unici, za best.. etc.
Eu am vazut pokemoni gotici :D slava cerului ca era lumina pe strada ca altfel intram in ei...

31 mai 2009 la 22:14  

Aşa, aşa, să arătăm că şi alţii sunt ca noi. Oricum, privind România, asta este singura formă de evoluţionism pe care ne-o permitem :)

1 iunie 2009 la 12:32  

Astfel de specimene este peste tot (folosesc limbajul adecvat situatiei).

Ma refer in special la acei intelectuali de cartier care cu toata sinceritate au impresia ca arata ca Bob Marley daca isi rad tot capul dar isi lasa un firicel lung care sa-l faca in dreadlock. Aici li se spune "machos", la noi sunt manelisti... in State sunt "rednecks", in Anglia sunt cockneys, si asa mai departe... si ma jur ca toti arata la fel.

Concluzia e ca nu scapi de ei oriunde ai merge... globalisation's a bitch, ain't it?

3 iunie 2009 la 00:09  

Poza, sa vedem poza. ;))

4 iunie 2009 la 09:31  

Iti dai seama ca n-am indraznit sa-l opresc sa-i cer o poza :)) De fapt, ar fi trebuit sa-i pun placa lingusitoare cu "cat de original si ce misto, pot sa-ti fac o poza s-o arat lu' barbatu-meu", poate ar fi mers :))

4 iunie 2009 la 10:52  

repede, spune-i sa emigreze aici! :))))

4 iunie 2009 la 19:03  

Da' ce s'tem noi bre, un fel de Australie a Europei, sa vina toti neterminatii la noi? Ia sa stea la ei acasa!

4 iunie 2009 la 23:59  

Intr-adevar, din fericire, pitipongiala si cocalarismul nu sunt produse neaparat autohtone.

Prostul gust, falsitatea, superficialitatea, sunt acasa peste tot.

Un exemplu perfect... negresele din America; si ele poarta cercei rotunzi de aur mari, haine pe care sa scrie firma cat mai mare... etc. Uneori te uiti la ele prin filme, seriale, la emisiuni si la gasesti imediat corespondent pe pitipoanc. Partea buna pentru noi se pare e ca alea au stilul asta de mult, dinainte sa apara moda la noi; partea proasta... pitipoancele noastre o fac uneori mult mai bine.

14 iunie 2009 la 23:50  

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire