Blogger Template by Blogcrowds.

Am fost cu Lydia la vanatoare de job, si cautarea a fost mult mai fructuoasa decat ne asteptam noi. Am gasit vreo 10 locuri unde ar avea nevoie de mine, am depus CVuri si scrisori de intentie la vreo 5 care ma intereseaza mai mult. Nici n-a fost nevoie sa mergem in Val d'Europe, am gasit tot aproape de casa (mall-ul Arcades), acum imi tin pumnii (singura, da) sa ma vrea vreunul. Mi-ar placea sa fie FNAC-ul sau Nature & Découvertes, ca au legatura cu ce-mi place mie mai mult si mai mult, adica cititul, natura si decoratiunile interioare. Pe scurt, ma simt bine, mi-am recapatat speranta si in plus, bonus din partea destinului cred, mi-am facut o noua buna prietena. Cu Lydia ma simt mai bine decat cu propriile mele surori, avem aceleasi pasiuni, acelasi mod de a gandi, pana si barbatii nostri seamana...
In alta ordine de idei, miercuri e ziua mea. O sa vina Lydia cu iubitul si Delphine, prima prietena pe care mi-am facut-o aici, si pe care n-am mai vazut-o din decembrie, ea fiind o persoana foarte ocupata (mai ales sa astepte un telefon de la asa-zisul ei iubit, care o cauta o data la doua saptamani). Lydia mi-a cumparat deja un cadou, e o fata rapida.
Tata mi-a trimis si el 200 de euro, deci ma bucur ca pot sa ma alint un pic, mai ales ca am gasit in cutia postala un catalog de cosmetice agnes b. cu numele meu pe el si cu oferta speciala de ziua mea. Acuma ma intreb cum au aflat de mine, ca n-am nici in clin nici in maneca cu agnes b. Dar ce conteaza, important e ca au farduri foarte faine, hehe.

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire