Blogger Template by Blogcrowds.

Am uitat sa va spun ca m-am facut reprezentanta Avon ca sa castig doua parale cat nu muncesc. Sa nu faceti ca mine, ca-i naspa.

In primul rand tanti pilot nu mi-a dat tot ce scria in brosura ca trebuie sa-mi dea ca sa incep cu dreptul, de exemplu esantioane. Am pierdut o comanda pentru ca tipa nu stia cum miroase parfumul pe care il voia si eu n-am putut s-o ajut. Dup-aia: tanti ma inscrie cu o saptamana inainte de data trimiterii comenzii, si pretinde sa-i fac bani. De unde si cu ce dracu sa fac bani, ca abia incep si n-am nici ce sa-i arat omului?! Bun, in fine, imi zice ca in doua-trei zile imi trimite numarul de reprezentanta cu care o sa pot sa fac comanda (asta a fost joi 6 martie, sambata trebuia sa am numarul, joi 13 dimineata se termina campania). Desteapta ma suna marti seara sa-mi dea numarul si sa ma intrebe daca am comenzi.


"Femeie, da' esti tampita?!" imi venea sa-i urlu la telefon. Pai cum naiba vrei sa ma duc pe capul omului sa-mi dea o comanda daca eu nu stiu cand pot s-o trimit?! adica sa-i zic "da, mersi ca ati ales produsele, da' nu stiu daca o sa le aveti pe 19 martie sau pe 9 aprilie, atata suntem de profesionisti noi astia de la Avon". Bun, tanti ca nu si nu ca n-am dreptate, dar imi mai da 2 zile (cata generozitate!!) ca sa adun macar de 75 de euro. Imi fac niste hartiute de reclama, ma plimb o zi intreaga sa le pun la oameni in cutiile postale (inca mai am febra musculara de nu pot nici sa cobor scarile), pun anunt la mine in scara sa stie vecinii, si asa mai departe. Cateva ore mai tarziu, anuntul din scara rupt, hartiutele de reclama aruncate pe jos si calcate in picioare. Dati-va dracu', puteati sa le aruncati acasa, boilor, ca doar suntem vecini si vad ca sunteti marlani daca le aruncati pe jos!


A doua zi imi zic, bine, nu vreti anunt in scara, imi pun pe cutia mea postala, ca doar ii a mea si n-are ce sa va deranjeze. Ei de unde, azi gasesc foaia rupta pe jumate, si m-au luat toti dracii, lua-v-ar naiba de cretini egoisti si pe voi si pe aia de v-au facut, sa imputiti lumea! cu ce dracu aveti voi treaba cu cutia MEA?! ca doar nu v-am lipit pe usa voastra, manca-mi-ati afisele sa mi le mancati si sa va stea in gat, ca nu pot sa castig si eu un ban cinstit (nu ca altii care stau ca porcii la ingrasat acasa pe banii statului)! Dracu sa va ia de frantuji parizieni, ca m-a mancat undeva sa vin in Franta, ca nu-mi era bine acasa!


Nu mai povestesc si de restul (cum a fost ieri la cautat de job) ca ma iau nabadaile si oi omori pe cineva in seara asta. Ca sa nu mai zic de oaia de la coafor care se poarta cu mine de parca am venit sa ma tund gratis la salonul lui Franck Provost si care-mi pretinde sa-i stiu orarul pe de rost, eu care vin prima data la ei, sta-le-ar foarfecile-n gat!!


Putains de cons de parisiens enculés de merde >.<

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire