Blogger Template by Blogcrowds.

Gata cu writer's block!

Mi-a revenit inspiratia, sau mai bine zis mi-am regasit-o intr-un coltisor intunecos al calculatorului, intr-un fisier de muzici, fisierul formatiei mele multa-vreme adorate, dar pe care am lasat-o deoparte ceva vreme, rusinata de pornirile de fangirl :))
Uitasem insa ca povestea pe care incepusem s-o scriu (si s-o si rescriu de vreo cateva ori) se baza pe versurile si pe vocea atat de seducatoare, usor ragusita, ale acestui canteret pe care il exilasem intr-un colt de fisier. Pe urma m-am luat cu altele, care au atras alte belele, dupa legea celebrului bulgare de zapada; cand avalansa s-a terminat, mi-am dat seama ca-mi pierdusem inspiratia; iar cand am avut inspiratie, nu mai stiam sa scriu, nu mai stiam care era "stilul meu". Si uite-asa, timp de vreo doi ani, n-am scris nimic.
Azi, usor plictisita de muzica pe care o ascult de obicei, mi-am zis "Ia sa pun [name_here], ca de mult nu mai stiu cum suna". Si de cum i-am auzit vocea in casti, mi-am dat seama cat de dor mi-a fost de el si de tot ce mi-a dat. Am dezgropat vechiul caiet, am recitit, am taiat, am adaugat, si m-am pus pe scris din nou. Si sunt fericita.

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire