Blogger Template by Blogcrowds.

Mai intai de toate, ascultati aicisa.

Am facut o prostie, prostiuta, trasnaie sau, cum zicea sora-mea pe vremea cand era mica, dulce si inocenta - si peltica - o stanaie.

Voiam sa umplu ceva cu apa la chiuveta din baie, asa ca am lasat recipientul sub robinet si m-am dus in camera sa mai vorbesc pe mess. Intre timp, m-a sunat si consortul si m-a tinut de vorba, in timp ce eu ascultam apa la baie curgand si ma gandeam ca "parca vezi ca il inund pe vecinul de jos". Dani inchide in sfarsit, ma duc in baie, recipientul evident plin - si observ ca apa in plus, in loc sa curga in chiuveta, cursese pe langa...

Bun, nu-i nimica, imi zic. Pun mana pe burete, sterg cat pot pe dupa dulapul de sub chiuveta, fericita ca n-a curs chiar asa mult. Si-mi simt sosetele ude. Un paraias curgea molcom de sub dulapior spre mine. Inghet un moment, apoi insfac dulapiorul si-l tarai deoparte, hotarata sa sterg tot pana nu vine vecinul dupa mine cu coada de la mop. Cand colo... dedesubt, ditamai balta se lafaia frumos pe gresie, intinsa pana sub masina de spalat, hotarata, ea, sa-mi dea batai de cap. Ma uit lung la ea, ea se uita lung la mine, ranjind probabil satisfacuta in mintea ei de balta. Clar, buretelul meu n-avea nici o sansa in fata obezei. Caut deci toate carpele disponibile prin casa, le insir pe jos, le mai intind pe unde nu ajungeau, le storc din cand in cand, dar balta nu scadea nici de-al naibii. Eu stergeam, ea revenea de sub masina de spalat.

Dedesubt, aud usa deschizandu-se si pe urma pasi pe scari. Pfooaaii, panica, vine vecinul sa faca scandal. Ma gandesc repede ce-as putea sa-i spun ca sa nu pic de copchilita ametita si iresponsabila si hotarasc sa fac pe victima, "spalam pe jos, mi s-a facut rau si am rasturnat galeata, scuze...". Dau in continuare cu mopul pe langa carpe, apa tot revenea, noroc ca vecinul nu venea la mine, ca eram deja destul de stresata si asa.

Dupa multa vreme, munca si carpe stoarse, in sfarsit balta pare sa se micsoreze, in schimb e un miros de mucegai ud in baie, ceva de groaza. Asa ca am profitat ca tot mutasem tot ce se putea pe-acolo si-am si spalat cum trebuie. Si iaca, trasnaia se termina cu bine!

Vorba cantecului, "fallait pas me laisser sans baby-sitter!"

2 comments:

Imi aminteste de un episod cand eu si sora mea eram mici;a ramas blocat robinetul de la bucatarie si la gura de scurgere aveam o sita si impiedica apa sa curga repede, dar noi nu stiam asta ca eram mici si asa ca sa nu dea pe jos apa am inceput sa umplet toate oalele la rand cu apa, nu mai aveai unde sa calci in bucatarie, dar noroc ca a venit mama si a oprit robinul, dar oricum nu era paguba ca stam la parter.
Doar vecinul de 1 si de la 3 ne inunda si iar imi amintesc de o faza cand a intrat apa sub parchet, pe hol si cand paseai pe el se auzea apa.

17 august 2008 la 02:58  

uite ce am facut io:
http://blog.360.yahoo.com/blog-_nOrxOI5frQpfmQEYPdxrmOFkF4-?cq=1&p=184

deci, mda.

(tre sa te loghezi ca sa mearga)

1 octombrie 2008 la 15:06  

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire